Instructies
- 1. Oven voorwarmen op 250 gr. C
- 2. Leg de vis op een bakplaat, (met olie ingevette en bestrooid met wat zout) 4 min bakken.
- 3. Ui zachtjes pocheren ( in bijna kokend water dompelen tot hij zacht is) en af laten koelen.
- 4. Vis in kleine stukjes uit elkaar trekken.
- 5. Roomkaas door de ui kloppen.
- 6. In een schaal 2 hele eieren en 1 eierdooier los kloppen. Het eiwit stijf kloppen en door de rest van het eimengsel spatelen. Het ui mengsel toevoegen en voorzichtig de visstukjes erdoor scheppen.
- 7. Het mengsel in een ingevette bakvorm gieten en 30 minuten op 180 gr. C laten garen.
- 8. 5 minuten laten afkoelen en "lossen" op een bord.
- 9. SAUS: Doe de melk met wat zout in een hoge kom. Mixen met een staafmixer en voeg langzaam de olijfolie toe tot er een stevige massa ontstaat. Daarna citroensap en de rasp van de sinaasappel toevoegen.
- 10. SERVEERTIP: Je kan de knop versieren met wat saus en garnaaltjes en leg b.v zeekraal en een paar mosselen om de knop heen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst.