Instructies
- 1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius
- 2. Laat de chocolade samen met de boter smelten in een pannetje op een laag vuurtje
- 3. Het mengsel laten afkoelen totdat het lauw is. Klop de eieren, suiker, vanille en een snufje zout tot een dik papje.
- 4. Voeg daarbij de bloem, het bakpoeder en de gemalen amandelen. Spatel het chocolade botermengsel erdoor tot een glad mengsel, maar roer niet meer dan nodig is.
- 5. Schep daarna tweederde van de frambozen erdoor
- 6. Bak de taart 40-45 minuten in het midden van de oven.
- 7. Laat de taart afkoelen in de vorm en 'los' hem daarna op een bord.
- 8. Serveertip: Serveer hem met verse frambozen en lobbige, niet te zoete slagroom.
De ingredientenlijst is van een ander recept..! Zouden jullie de goede lijst kunnen plaatsen? Thanks!
Bedankt voor het bericht, de ingrediëntenlijst is aangepast!
In het recept wat bij aankoop bij het bakblik zit staat dat je van alle ingrediënten 2x zo veel nodig hebt. Die hoeveelheid past maar net in het blik en blijft altijd behoorlijk vochtig binnenin. Ik dacht altijd dat het aan onze oude oven lag, maar ook nu, met mijn gloednieuwe oven, was het nog tamelijk vochtig. En dat na een half uur extra in de oven. Ik ga deze hoeveelheden maar eens proberen…….
Heerlijk! Wel bak ik hem 50 minuten, anders nog n rauw midden.